Bakis och nära döden upplevelse.

Jaa usch vad jag har varit bakis idag och varit slö, törstig och haft ont i magen. Inte bra att blanda på de där viset, först 3 groggar och tre cider hos sebastian plus en smirnoff när vi gick. sen en smirnoff, två jordgubbs drinkar och en tequila på bryggan... usch aj aj buff för magen.  För övrigt va kvällen sisådär, kunde ha vart mkt bättre. Men när vissa kommer och förstör så blir de tyvärr så.
Gick upp vid elva idag för Daniel skulle komma och gokänna städningen i lägenheten, och eftersom ja drack blev de till att promenera till dragspelet och jäklar i min själv. Det var nära döden upplevelse iaf till max med dom uppförsbackarna och alkohol i kroppen :P
Sen under eftermiddagen gick ja o Robin ut te Vik o kolla när de byggde ställningar te Festivalen som är till helgen.
Lagade köttfärsås och spagetti.:)
Nu under kvällinga har ja bakat snickers kakor som ska bli goda te fotbollen om ja orkar vara vaken.
Cioa

Torsdag: flyttning och fotboll.

Började dagen med att åka till Fjöle för att packa ur kärran! Lagomt kul liksom, gick ner i källaren för att ställa i ordning när första problemet dök upp, en mega stor padda satt i hörnet och burra upp sig mot mig. Och ja tar fasiken inte i dom. Så ja börjar flytta sakerna ur det lilla rummet och lyfter bort en stor låda och vad sitter det där då? Jo en ännu större äckligare padda som ställer sig och blir stor som ja vet inte vad!!! Gick över till Anne som hjälpte mig att befria dessa äckliga djur. Brorsan vakna te liv och hjälpte mig så de gick ganska fort. Fikade lite hos farmor också.
Sen åkte vi in till Arvika, så nu har ja beställt nya fälgar till bilen tre till fyra veckors väntetid... TYPISKT! Käka lite och sen till Robin med saker. Duscha en sväng och sen kom pappa till lägenheten så vi packa in de sista sen tog vi min bil till Gunnarskog där brorsan spelade match, de vann med 3-0 :) kulit.
Efter de såg ja på spanien-ryssland men ja lyckades somna idag me :P hehe fattar inte hur ja kan va så trött? Sov ju tillomed middag förut :O haha
Imorn blir de en jäkla massa plock och städning :( jippie! Inte!
På återseende:D

Onsdag: flyttat och slitit!

Onsdag såg ut som sådan, vakna äta något sen direkt till min lägenhet och förbereda för att pappa skulle hjälpa mig flytta under kvällen. så först packa ja i ordning alla kläder och möblerade mig in i min lilla bil, tre sopsäckar och två trådbackar plus en stor plastkasse fick ja in med lite utrymme kvar faktiskt. Körde detta till Robin och sen va vi på Amigo och hämta lite käk. Tillbaka till lägenheten för att börja springa upp och ner till tredje vonungen. Jäklar i min själv vad de känns i kroppen, har ju jobbat 7 dagar och sen bära och så en massa på det. Men vi fixa allt utom sängen och lite småsaker på timmen så kändes jäkligt bra. Platt tven min och dvd:en är på uthyrning hos Mammsen och resten fick ja ju helt enkelt köra till pappa. Ska dit imorn och packa upp typ.
Ja sista natten på jobbet höll på att barka iväg riktigt, på sista rasten detta också. Blev massa prat med Ramo och om hans bosniska flickvän som han träffar 2 ggr per år då så vi skoja me han att han bara får sig något två ggr då. Sen kom Shian som aldrig är i sitt hemland så då undra vi om hon får sig ngt? :P Ja jäklar synd ja inte minns vad vi sa mer men de blev en hel del skratt och lite halv kramp i käken.
Måste skryta lite över min garderob då som ja tycker är jätte snygg och bra ording iaf, försökte ta en bild men för mörkt i rummet. De är bra väl organiserat och i ordning. Hmm undrar hur länge de är de? Tills imorn? :P
Cioa/ Emmis

Kalas...

Har varit på kalas hos Johanna idag mitt kusinbarn, hon fyllde 5 idag. Bara slet upp paketena:) Annars har de inte hänt mycke annat idag, fixa de sista med garderoben, de blev inte klart igår fast vi höll på från halv fyra till klockan halv sju ungefär. Mycket skruvning och spikande ... inte min grej men robin gjorde de mesta så höll ja i o sådär iaf.
Gör sista natten nu sen är vi lediga i fem dagar. Ska flytta och städa en massa så ledigheten blir nog jätte kul, eller inte!
Bara en arbetsperiod kvar så tar vi semseter senna. Då har ja o charlie prata på dra ngn stans, vill ifrån Arvika för ern stund!
Men vart vet ja inte de märks :P usch klässbols cupen i 7-manna fotboll krockar med min födelsedag och räkbåten. Hur ska detta gå?

Nej ska nog åka redan nu.... fördriva tiden med ngt annat som passar.
Cioa

Glaaaaad!!!!!!!!

vad glad jag blir, Robin skrev nyss att han är på väg hem :) Först fick ja jätte ont i magen, han skrev ja mår inte så bra. Tänkte shiit va ha hänt nu då men de va flera som åkte hemåt... Nu ser ja nästan fram emot och jobba för då är han här när ja kommer hem inatt! :)

Dags att rusa te jobbet snart. Tvättmaskien är inte klar men :S

Smörgåstårta och mobbing!

Janne hade fixat smörgås tårta till oss som jobbade igår på självaste midsommarafton, men typiskt nog var det tonfisk i och jag har precis lärt mig tycka om helt vanlig. Jaja.. fick äta lasagne och sallad gick bra det också! Va lite mixat med folk från olika skift igår fast mest var det väl med gult folkt tror ja. Rätt skoj hade vi också, blev en del jävelskap och mobbing vill ja påstå. Speciellt min bil då, dom kallar den jordgubben och visst lite likt är det men när Jörgen sa att de va en smartbil då blev ja faktiskt lite sur. Hallå eller så liten är den inte och den går billigt och bra. Med tankte på besninpriserna nu så skulle inte jag vilja ha en som drar typ en liter milen liksom.
Sov som en stock inatt och orka nästan inte gå upp i morse när klockan ringde, har duschat startat en tvättmaskin och ska fixa lite käk nu.
Usch va ensamt det varit nu dom senaste dagarna ja bara går här och strosar runt och inte får ngt gjort alls egentligen. Ikväll är det Hillringsbergparken också, kanske ska ta sig en tur dit :P haha. nej tror ja ska på annat håll får se hur de blir. Är lite fel folk där om man säger så!
Jaa.. de finns nog inget mer att säga.
We men, the new womens.

Jobbångest!

Suck... Vill egentligen inte åka och jobba, hade de inte varit för ja är så pengakåt hade ja banne mig varit hemma och festat! Men ja menar nästan 3000 per dag de fasiken värt tycker jag. Hade ju gärnat varit med Robin men vi kan väl hitta på ngt under sommarn också antar . Blir ju bara en vecka semester ihop så får se vad det blir.
Idag har små städat lite, fixa lite här och där mest bara fördröjt tiden. Pappa var med mig och hämtade garderoben sen handlade vi lite. Köpte jordgubbar som ja ska ta me te jobbet och så har jag gjort räksmörgås med ägg och majonäs så ja överlever nog kanske:)
Tycker de är skapligt väder för att vara midsommar :p Hehe kommer snart mer regn tänker jag och de går de inte mig ngt att ja står inne i en fabrik! Har visserligen kommit några regnskurar här så de är inte midsommar utan regn iaf!
Va nästan skönt att sova själv inatt bredde ut mig över hela sängen, 4 kuddar att bråka med :)Skönt var det...
Tiden går väldigt fort tycker jag, robin och jag har nu varit tillsammans i nästan 10 månader och de känns som de precis var jul i stort sett :P hihi.

Nej ska lata mig framför tven innan jag åker .
På återseende!

16 vindruvor

Jäklar vilken dag på jobbet eller rättare sagt sista rast. Vid 13 tiden förut idag då hade vi sista rasten och ja man kan väl säga att de barka! Hade det varit natt hade jag inte sagt att det var konstigt eller annorlunda men andra förmiddagen, Neeej Sara och Emelie de går inte att hålla på såhär det är inte normalt. :) (skojar) iaf så kom Sara på ide´n att stoppa in vindruvor i överkäken hon fick in 8 st. Emelie hängde på men klara de inte eftersom hon börja skratta. Ja iaf så blev de ju tävling av detta vem som fick in mest i munnen, Sara vann med 16 !!!!! stycken, Emelie klara 13 eller 14 stycken. Och om ja och Shian skratta när vi satt och titta på detta. Tårarna rann i stort sett och kramp i magen plus ont i käkarna. Sen blev de vindruvs krig mot Kennet ( moget?) och sist kommer Kg och pratar med oss, han tar en vindruva från bordet och käkar upp den liksom. Sara säger: De är ingen som haft den där i munnen då? De va nämligen så att de trilla ju ur några från mun och vissa kasta dom osv...:) Hehe.
Ja annars idag var de väldigt jobbigt där på slutet tycker jag ... Men ja överlevde de också.
Varit på jysk och betalat min garderob, ätit packat klart nästan allt i lägenheten. Och nu ska ja snart till mamma och se på fotboll. Tre eftermiddag väntar nu på Scanmodule med jädrigt bra betalt"!!!! Annars hade jag aldrig gjort det.
Nej slut tjötat för idag.
Cioa  ... Miss you my darling :)

Ensam i 4 dagar.

Suck... aaa Robin åker till kusten eller nått nu idag så ja ser honom inte förrän på söndag klockan 12 natt till måndag känns lagomt kul, Inte! Men ja överlever kanske. Ska ju jobba mestadels av tiden så. Idag måste ja försöka packa klart de mesta i lägenheten så allt står färdigt till veckan. Har lite småsaker kvar att flytta hit också. Och så ska ja ha hem garderoben också.
Har banne mig inte sovit mer än 3-4 timmar inatt är så jäklans trötter nu, orkade inte somna när Robin gick vid kvart över elva och vakna tidigare än klockan ringde vid fem. Blir en jobbig dag har ja en känsla av. Tur ja har en person där som alltid är glad och piggar upp mig :)
Svergie förlora mot Ryssland igår, vet inte riktigt om man ens ska kommentera de. PINSAMT!!!!!!!!!!
Tatueringen läker fint och pärlan går bra .
Tack och adjö på återseende

Packat och fågelattakerad

Vaknade i morse när Robin kom hem, låg och prata lite o så där men orkade Emma gå upp då? Öh nej! Ja kom upp först klockan 10 så lär väl adlrig somna ikväll antar jag. Aja va fasiken förmiddagarna är lättaste passet att vara trött på. Ja o mamma åkte till mig och packa massa köksartiklar. Fick faktiskt in 4 banankartonger i min "stora" bil. Sen Luncha vi på Kocki och jäklar vad äckligt med alla fåglar som sitter precis vid bordskanten och väntar på att man ska tappa något. En lite grå jävel kom tillochmed och snudda mig i huvudet då gick ja o satte mig i bilen. ÄCKLIGT! kan dom inte göra ngt åt de liksom, är ingen trevligt för kunderna när fåglarna är så närgångna.
Sen packa vi lite mer, körde skräp och små saker typ. Åkte till Lidl och småhandlade lite dricka typ.
Sen under eftermiddagen har ja inte gjort så mycket, va på jysk och kolla ut en garderob och hämta lite frysvaror hos mig, ätit mat och allmänt slappat lite. Jätte god thaikyckling mat fick ja:) Snart dags att se om Holland fixar läggmatch :O

Tatuering och glass

Min dag bestod typ av att åka me charlie till Fjöle för att göra min andra tatuering. Jäklar va ont de gjorde precis bredvid knölen alltså shiit vilka fina grimaser ja gjorde då kan ja tänka mig. annars har ja inte gjort så mycket utan bara strosa runt lite på stan förut. Vi käka glass och sen väckte ja Robin vid fem tiden och tyckte inte han behövde sova mer. Handlade lite på palviken och sen fixa käk. Korvstoganoff och ris. Gott! Tack älskling för att du lagar maten ( för de mesta) :)
Såg sen när tyskland slog österrike med 1-0 och gick vidare till kvartsfinal de var dom inte värda enligt mig men så är det ibland.
Nej ska sova nu ska gå upp ner Robin kommer till morgonen tänkte jag så ja vänder dygnet olite grann.
Här är första bilden på tatueringen

Tequila och skavsår

Jo de vill ja lova att de känns att man fick i sig en heldel igår. Men nästa gång Wittemyr blir de värre och mer eller hur?
Hade en mycket trevlig kväll med fotboll och sen bryggan. Mycke folk och vädret höll i sig gottit!
Idag ätit pizza och mått dåligt! :)
Herrå

fredag den 13:e

är just vad det är idag, fast egentligen händer det väl inge märkvärdigt idag. På radion imorse sa dom att bilolyckor minskar denna dagen. Så vi får skapa mer skock över fredag den 13:e fast flera datum .
Nu har jag äntligen jobbat klart så är ledig i fem dagar hur skönt som helst. Men giveivis så är det dåligt väder med en gång så nu kunde ja gärna stått i fabriken.
va på stan förut och fixa lite dricka tills morgon dagen, och köpte en ny tunika som ja kanske har på mig imorn beror helt på vädret. Nu när man köpt förköp ska ja banne mig in o bli full också :)

Nya bilen går jätte bra och jag är såå nöjd med lilla pärlan.Med nya fälgar och kanske tonade rutor så blir det perfekt!
Undrar om dom bara är avis på att jag har splitter ny bil när dom klagar och mobbar den? Ja menar hur många på 20 år har en splitter ny bil?
cioa!

sista passet

för denna arbetsperiod nu ikväll då. Gott och veta man gör sista natten och sen ledig 5 underbara dagar,
 men blir väl regn och mulet väder hela tiden bara för ja väl är ledig antar jag! Ja bara jag får lite vila nu så orkar vi att med 12 timmars pass på midsommar också. Blir fet härlig löning i juli iaf.
Jag och Charlie funderar på att dra från Arvika när ja får semester, vart vet vi inte riktigt än men vore gött o hitta på något galet och roligt som man minns länge. Exakt en månad kvar tills ja fyller 20, då ska vi på räkbåten med Scanmodule dom som har anmällt sig blir nog party de! På lördag blir det utgång me Jessika så dags att fixa lite fint väder tills de:
cioa.

Trött och övertid.

Japp nu är skapligt trött ska ja lova. De va dåligt med folk på skiftet efter så jag stannade kvar och hjälpte till i 4 timmar. Alltid gott me lite extra pengar faktiskt. Bara de inte blir för mycket med midsommar och allt så de drar en jäkla massa skatt.
Idag har ja inte gjort så mycket va me Charlie en snabb sväng sen packa lite flyttsaker men har verkligen ångest över detta med lägenheten. Tror de va ett för snabbt beslut vad de verkar som så får se hur det blir framöver här. Mycket grubbling och tankar som far runt i huvve på mig just nu...
Annars då ja inte mycke nytt faktiskt. Blir ut till helgen på brygga och före blir de fotboll iaf härligt värre.:)
Imorn ska ja med brorsan så han får göra slingor i håret . Försöka packa ytterligare några kartonger. Jises vad grjer man inser att man har när man väl flyttar liksom. Nej nu ska ja gå lägga mig och söva en stund.

Cioa.
I thought there was a chans to think different but now i dont know?!

Fjärliar i magen.

Imorn ska jag till Karlstad och hämta min nya Pärla :) Ojoj va ja väntar... har gått och grubbla på denna bilen sedan April så nu äntligen är det dags. HÄFTIGT!
Har jobbat förmiddag under helgen, så nu har jag gjort hälften av detta arbetspass 4 utav 8 dagar. Och givetvis säger dom på vädret att de ska bli kallare och så¨framöver är det bara för jag snart är ledig tro?! Hehe.
Har inte hänt så himla mycke spännande och berätta om, Ja Charlie och patrik va i Hälle vid sommarstugan där och bada i fredagskväll. Robin skulle spela så ingen ide´att va hemma då ju. Har tankar på att uttrota dataspel, går de? Kanske får lite mer tid för mig då?! :) Tveksamt men...
Har hittat en hylla med rotting lådor jag ska beställa nu tror ja. Fick verkligen habegär av den så matchar den min byrå så jäkla bra :)

Kommer rapport imorn om nya pärlisen....
Byee

Permanent, besiktning och husvisning

Det är hur min dag sett ut men för säkerhets skull så blir de lite mer detaljerat.
Gick upp vid 0700 när Robin kom hem tyckte det var lika bra. Drack kaffe hos Mammsen.
Sen åkte vi hem te mig o plocka i ordning och dammsuga inför första besiktning av lägenheten.
Vid halv elva var ja i dottevik och permanenta håret, är jätte nöjd. Blev aningen ljusare samtidigt så två flugor i en smäll fast än ja spara ca 1000 kr på att göra det där.
Sen då vid tvåtiden så var de dags för första kollen av lägenheten, de hade ingenting att anmärka på så bara att flytta ur och städa nu. GOTT! Efter de käka ja o mamma på Amigo och sen satt vi solen några timmar. Ja sen då vid halv sju så var vi på husvisning på Högåsen men återigen mycket jobb som snabbt drar iväg me kostnader tyvärr.
Satt senna på balkongen och åt melon, körsbär och lite vindruvor. Lite kex o ost slank ner också :) Det var min dag i stora drag  hihi. Imorn bär de av till karlstad sen göra klart me papper på banken.

How it´s gonne be?
What´s happening next?
/ Emm

Blommor, jordgubbar och Åmot!


Jepp precis vad som hänt idag, gick upp klockan 13.00 för att försöka ställa tillbaka dygnet något iaf är ju bara ledig tre dagar så blir tufft annars. Iaf så gjorde ja mig i ordning och åkte sen till Sulvik och köpte blommor till balkonglådorna och så hade de färska jätte goda jordgubbar :) Så de köpte ja med till mig och Helena. Sen drog ja vidare över till Åmot då skulle till Helena ( gammal arbets kompis från skopunkten) och tjata lite men hon hade glömt mig så hon låg på stranden och solade så ja åkte ner dit då. Sen gick vi upp te hennes hus, satt o töla och tjata några timmar till. VAr väldigt trevligt vill ja lova, roligt att man hör av dom andra.
Vid sex tiden åkte ja tillbaka te Arvika och lasta in en massa grejer i bilen som ska med till robin HERREGUD va varmt de va och springa i trappan upponer 7 ggr.Svetten rann vill ja lova. Sen blev de käk och lite städning och givetvis planterade ja blommorna. Blev jätte fint! *stolt*
Imorn är det fullt upp hela dagen vill ja lova :) berättar om de imorn ...

Byeee
En vecka kvar tills ja har min nya bil!

image4

RSS 2.0