Sista natten me gänget

Japp inatt är de sista natten me de här gänget för nu har vi jobbat klart "semsterextrat" har varit helt okej har haft skit kul faktiskt. Ska åka hem lite tidigare till morgonen så¨ja kan sova några timmar innan ja ska köra till Ullared. För vi åker dit ner först sen checkar in på hotellet. På lördag blir de nordstan och sen liseberg. Och sen ville ingrid och tommy vi skulle komma dit och hälsa på också. Får se vad som hinns. Ska bli oerhört skönt att göra ngt annat för en gångs skull. Nu ska ja ta hand om disken och sen åka till Fjöle innan jobbet en sväng.
Vi hörs igen på Söndag.
Cioa

Måndag 28/7

Jepp då har man börjat jobba sista veckan på semestern då, bara att invänta en fet lön! :)
Nej men ja ångrar verkligen inte att ja jobbade nu extra alltså för vi har haft jäkligt kul och ja kan lila gärna va ledig i oktober istället! De betyder mycke mer för mig så då tar jag ut komp då. Blir helt perfekt de.
HAr inte fått ngt svar på min kurs anmälan heller, blir tokig de har gått på semster och är tillbaka 11 augusti och kursen är 22-24 så känns aningn tight med tid och så måste nog ta ledigt en dag från jobbet.
I helgen blev de party, vi satt här först sen kom sebastian glenn mfl. Bryggan va sisådär för mkt folk enligt mig men men. Härligt att de äntlign blivit varmt och skönt fast väldigt jobbigt oh sova under dagen då när de inte kyler ngt.
Till helgen ska ja och Robin till göteborg och bo på hotell, gå på liseberg och unverseum:) Ska bli helt underbart!
Puss o hej

Tisdag 22/7

TJohej
Va så himla trött i morse när ja åkte hem så hjälp! Men det gick bra ända till Arvika som tur a. Fick massa härliga skrattretande sms inatt som höll mig på hugget också. Thanks:) Gick allmänt dåligt och långsamt inatt va riktigt tråkigt och jobba dessutom.
Idag har vi varit i Fjöle och skrapat en jäkla massa lim, och sen satt färdigt en hel vägg med väv . Härligt!
Och sen tog vi en snabb sväng i skogen och hittade faktiskt lite kantareller som ja rensat och kokat nu. Fick en härlig middag också, jätte gott.

Nej dags att göra ägg mackor och sen åka till jobbet.
Bye

Måndag 21/7

Hej hopp. Inte hänt så mycke idag men... jobbade iaf natt så kom hem vid sju tiden i morse gick upp vid tre och då åkte vi till Fjöle med en gång för att börja med väven och de på mitt rum. Hjälp vilket slit och vad varmt det var. Åskan gick för fullt också, mullra som bara den när vi kom in te stan igen. Lagade lite tacos och sen tog ja en dusch. Annars har de inte skett så mycket tyvärr. Lite drygt på jobbet i natt innan vi kom igång tiden går så sakta när man bara väntar liksom. Men vi drack kaffe o spela tetris:)

Säger stort GRATTIS Till Memilböbben :P som fyller år idag. *host host* -> Gammal :) hehe .

Söndag 20/7

Tjohej!
Nyss vaknat till liv och fått i mig lite smörgås. Blev utgång igår te slut på bryggan, va så jäkla tråkigt. Kallt och regnigt dessutom. Och när jag skulle gå hem så sitter det en gubbe vid parkbänken precis efter järnvägen som ställer sig upp och börjar gå efter mig, frågar vart ja bor och om ja är vilse typ. Tänkte inte mer på de utan fortsätter att gå, då frågar han om det blir nått för oss ikväll? Tog upp telefon och börjar skriva sms till Charlie och Robin. Han fortsätter att gå och bli nästan lite otrevig, typ säger kan du titta upp på mig istället för den där mobilen.
jag stannar vid första övergångsstället vid nöjesbutiken och ringer robin men han hade ju fullt upp med annat och aningen full de gick ju inte få honom att förstå. Fortsätter att gå fram till parkeringen slut där ringer ja pappa och pratat bara för att fördriva tiden typ. och sen skrev ja sms till robin och då tog de inte lång tid innan Glenn kom springandes och Robin en stund där efter. Och gubben ville iaf inte sluta följa efter så glenn tog ett snack med han. Ja och Robin gick hemöver och glenn kom efter en stund men skulle in mot stan igen då hade han mött samma gubbe igen som troigen drog kniv då.
Så ja är jäkligt glad att ja ringde på dom och absolut inte gick genom stadsparken som gubben ville. Usch o fy vilken hemsk hemfärd!
TAck o adjö

Lördag 19/7

Ojoj har inte skrivit på nästan vecka såg jag men ändå var det många som varit här och läst mina inlägg, kulit:)
Har jobbat förmiddag en vecka nu, fy för satan och gå upp 04.30 på morgonen. Började en timma tidigare unedr semester perioden så fick vi gå hem tidigt på fredagen. Va väldigt skönt faktiskt. Kom hem halv två istället för typ fyra tiden.
Har varit en jäkla skönt gäng att jobba med under veckan iaf, trevligt när det är från alla skift liksom. Annars under veckan har ja varit hos Marita i Västra Ämtervik o fått jätte god grill mat, så spelade vi kubb och prata en massa. Varit i karlstad också, gick på ikea och sen hanlda lite mat typ. I övrigt tror ja inte de hänt ngt speciellt.
Ikväll ska ja och Charlie festa loss på hög nivå :) Wiiie

Cioa

Måndag 14/7

Idag steg ja upp halv fem för att sedan börja jobba vid 06.00 shiiit vad trött jag var efter helgen bravader och ståhej.
Fyllde ju år på lördagen så det blev ut med jobbet på räkbåten. Hade jätte kul alltså dom sjöng och ja fick blommor och massa drinkar!Tacks:) Sen gick vi på bryggan där mötte Sofia, Anne Mickael och Bosse upp så fick ja en tshirt med massa stygga barnkort och lite så kuligt :) Gick hem strax före två tror ja och käka kall pizza, mumms.
Söndag klockan 9.00 steg ja upp och duschade och fick på mig lite kläder gick till mamma i regnet och skulle baka tårta. Mådde sådär lagomt bra... Blev iaf en maräng tårta och en gräddtårta te slut! Och ett väldigt lyckat kalas med grillat och potatisgratäng sallad och bröd typ. Fick trevliga paket, men inte så många och ja vill fortfarande slita o riva i pappret :p barn fortfarande jag... hihi
Jobbet idag var skoj och mkt trevligt folk att jobba med, vill inte påstå vi slet ihjäl oss men så är det ibland när robotar för miljoner inte går som dom ska.
Nu har Zhian fixa te naglarna på mig, ja har dammsugat, skurat lite och gjort lite fint. Startat en tvättmaskin och en diskmaskin. Är jag inte duktig???
Cioa!

Födelsedag och räkbåten

Japp idag fyller jag 20! Var givetvis på systembolaget förut då eftersom vi ska på räkbåten ikväll. Men han i kassan fråga inte efter leg ju :( Va besviken ja blev dåra, annars har ja bara handlat till kalaset imorn och ätit lite pizza.
Nu ska ja hoppa i duschen för vi ska ut till Sara innan och dricka lite. Bara vädret orkar hålla i sig nu har åskat och regnat hela dagen.
Sen kanske de blir bryggan ikväll när vi kommer iland igen.
Igår åkte ja te Fjöle en sväng, va så skönt att bara sitta ute o tjöta me alla, va så underbart. Sen på hemvägen svängde ja inom stordalen och satt där i typ en kvart och bara njöt. Tankarna var verkligen på annat håll då :)
Puss o hej

Gräsklippning,städ och bakning!

Jaa min dag började med att ja gick upp när Robin kom hem i morse, hade så ont i ryggen så orkade inte sova om igen. Åkte till mamma och fick mig kaffe och frukost sen bar de av till Fjöle, vi skulle göra i ordning inför kalaset på Söndag. Och om vi städa, hjälp vad grejer och skräp det blev. Men efter många suck o stön blev det riktigt fint och vi fick fram en veranda igen och ställde fram för långbord.  Ska bli grillat och potatisgratäng på söndag och givetvis tårta till efterrätt :)
Ja sen har ja faktiskt bakat kärleksmums på kvällen här och somnat i solariumet :P jäklars vad skönt det var..

Längtar tillbaka till landet alldeles för mkt, saknar min kisse och vovvvarna där hemma ngt grymt mkt! Ge mig land och frihet igen!
Imorn ska Zhian fixa naglar på mig och så blir de lite matlagning mm...
Puss o Hej leverpastej

Hemskt ledsen.

Att jag inte skrivit ngt på slutet har jobbat sovit ätit och sen jobbat igen känns det som. Vi gick ju av vårt skift i måndags morse men jag arbetskåt som vanligt tackade ja till ytterligare en natt. Och sen på tisdag morgon ytterligare en natt så nu har ja över en veckas komp att ta ut i oktober. UNDERBART! Så kroppen är riktigt sliten o go nu när ja jobbat 9 dagar och dessutom tolvtimmars pass! Ledig nu i 5 dagar sen ska ja göra en vecka förmiddag, och två veckor nätter.

Va i Karlstad förut och köpte väv, och färg så nu jäklar ska de bli snyggt på rummet hos pappa, dessutom handlade vi mat och ja hitta en klänning jag kanske ska ha till helgen när jag fyller 20. Bolaget nästa -> hihihi
somna påå soffan förut också, vakna av att ngn kittla mig under fötterna ... kul, eller inte!

Har anmält mig till en intensiv kurs också så te hösten jagar jag nog utan pappsen förhoppningsvis :) fan va grymt!
Nej dags att krypa ner igen så ja hinner med allt som ska göras imorn.
Cio.
Lovar ja ska blogga mer..

Trött och sliten

Ja fy tusan nu känns det att man jobbat 12 timmar vill jag lova och ska göra det imorn också men sen får de nog vara bra tror jag. Kroppen ska orka också. Nu när de är festival så är väldigt många lediga så de är underbemmanat redan. Och då ska vi köra som mest. Åhhh.. varför fick inte ja ledigt på festivalen för?! Typiskt. Men ja ska ut nästa helg och helgen där på så. Och dessutom tjänar ja bra med pengar iaf. :)
Ja annars har de inte hänt mkt ska ja lova, typ jobbat och sovit. inte hunnit med så mkt mer. Ska bli skönt att hoppa över te natt imorn kan ja svoa ut så länge ja vill. Bara de inte står en grävmaskin utanför halv åtta te morgonen igen för de blir ja galen iaf!!!! Kan inte vara tillåtet att starta den precis under fönstret väl?
Nej nu ska ja inta sängen och en väldigt god natt sömn ända tills robin klampar in dret full kanske :P

5 dagar kvar!

Tills jag får en vecka ledigt. Kan inte riktigt kalla de semester eftersom ja ska jobba resterande veckor. Vi får nämligen 18 tusen extra då plus vår vanliga lön och för mig som har obetald är det perfekt! Kan ja ta ledigt i oktober istället.
Inte hänt så mkt de senaste dagarna, var i fjöle igår och det var så underbart att komma från stan några timmar. Satt på farmors veranda och bara tjöta och drack kaffe! Härligt värre, ja vill verkligen inte bo i stan!!!!
Skriver mer senna.
Cioa

RSS 2.0