Du som läser

släng gärna me en kommentar också:)
vet ju att jag har lite stammisar här så va fasen gör er hörda vettja.
Tack så länge .

Fått dille på grått.

Ja nu har det hänt alltså, jag som alltid varit trogen svart vad de än gäller så helt plötsligt fick ja upp ögonen för grått idag!:)
Väldigt ovanligt att detta sker måste ja säga, ni som känner mig väl vet att allt som ligger i flyttkartongerna innehåller svart.
Va me mamma på jysk och där hade dom fått in nya möbler då som ja gilla jätte mkt. Men här finns inga möjligheter och ngn flytt verkar aldrig bli av :(  Va en ljusgrå sängram me nattduksbord byrå osv som va skitsnygg. Sen en mörkgrå soffgrupp som va också jäkligt snygg. Jaja drömma kan man alltid....
Idag har ja gått i skogen två timmar, inte ens en grävling hitta vi. Suck. Men inte länge kvar nu till älgjakten drar igång. Har fått inbjudan till damjakten och en ungdomsjakt så självklart ska ja me på det :)  en arbetsperiod så är de dags sen :))))
Annars har de inte hänt så mkt, igår va vi til karlstad och fixa trälist så ja kan avsluta mitt projekt i fjöle lagomt te jakten och när ja ska natta över där.
Är så himla pyssel/göra om sugen så de finns inte men i denna lägenheten är de omöjligt ju :(
Nej hoppas Robin kommer hem snart.
Hej så länge.

Bowling och erotik:P

Igår så va ja i fjöle o fixa me passen, inge värre speciellt, checka läget mer. Tvätta bilen innan ja åkte också.
Sen diretk  te Arvika för att duscha och göra mig i ordning för klockan tre skulle vi va hos Sara. Blev nog fyra drinkar där, sen fyra cider på bussen så va lite rund om fötterna när vi kom te KArlstad, men de fanns värre:P
Vi börja me mat buffe´som inte va så illa tycker ja. Sen var de nästan två timmar kvar tills bowlingen så vi gick in på erotik mässan:) Fanns jätte mkt dildos och annat skoj och ja fick me ngt hem :P hahahah
Va stripp shower och allt möjligt. Sen till bowlingen, gissa vem som vann allt då? Jo jag :))
Efter de va tiden bara tråkig. Folk drog osv.... VA hemma vid halv fyra:(
Nej dags att fräscha upp här lite.
Cioa

Välbehövlig vila.

Ja min kropp säger nej tack till extra arbete denna perioden. Sliten och öm lite här och var. Tror inte min kropp vill att ja ska jobba natt heller, blir så illamående och hängig på nå vis. Vet inte hur ja ska förklara...
Idag då har ja sprungit på stan och fixat massa, sen åkte jag och Robin till Karlstad och handla mat. Va in på Siba också där fanns den bärbara datorn ja blivit stört kär i så nu har ja habegär.
Igår kväll va ja, pappa och broder på jaktmässa. Fick mig en jaktradio,gevärsrem och patronhölster som man sätter i skärpet.
Hoppas ja får licensen till veckan men de kanske dröjer ännu längre:(
Sen efter mässan åkte vi till mammsen som kommit hem från linköping och opertion. Såg när Färjestad slog Djurgården med 5-2 ojojoj.... Walle gjorde tre av målen, vilken snygging alltså :) Prettyboy.
Nej kanske ska försöka va social, svårt när han tittar på ngn korkad film. Inte min humor.
Imorn väntar passröjning sen nöjesröjning :P
Erotikmässan here i come:D

I väntans tider.

Ja det kan man verkligen säga att jag gör. Räknar dagar, timmar, minuter ja till och med sekunder. det är ca 52000 sekunder kvar... Öh nej nu skoja ja att!:) Men man kan sammanfatta det enkelt: Jag längtar tills älgjakten.
Till helgen ska ja och pappa greja me passen. Och så är det skytta tävlingen.
Och så klart så ska vi te Nöjesfabriken i Karlstad och bowla. Och just då är det erotik mässan :P great:)
Idag har ja fixat me bilen, promenerat lite, varit i klässbol och sett på border. Snart är det dags för att åka till jobbet. Två nätter kvar bara . Ledigheten är varmt välkommen.
Nu ska ja fixa lite ägg.
Cioa

AjAjAj buff!

Idag har det verkligen inte varit min dag vill ja lova. Det började redan hemma imorse.
Gick upp strax efter elva, började me lite mat eftersom de inte fanns ngt värre i frysen att ta med.
Så när ja skulle skära de sista, paprikan så var olyckan framme. De märkliga är att precis innan ja skar mig så liksom visste ja de på ngt sätt :S skumt. Men iaf så blev de blog och nästan några tårar. Hitta inte plåster heller så ja va tvungen väcka Robin, stackarn. Sen fick ja byta för de räckte inte me ett de gic igenom me en gång. Och fortfarande så gör de lite ont. Sen fortsätte de på jobbet allt gick verkligen fel.
 Och är inge kul att jobba just nu får hoppas de blir bättre fram över.
I övrigt så har ja inte gjort så mkt, va och kolla efter extra ljus så ja hitta ett bra pris, sen kolla ja efter jaktradio så de får bli karlstad va bäst pris där .
Har räknat ut min hobby är jäklit dyr, me alla saker ja köpt och examen mm är ja nu uppe i ca 12000 och är inte klar :P
Tur man är rik då.
Nej nu ska ja försöka pöocka i ordning lite här.
Försöker iaf hålla fint o städat men inte lätt och va "hemmafru" samtigt som man jbbar heltid :P
Cioa

Simning, och en efterlängtad...

Jo en väldigt efterlängtad seger för Färjestad som slog Luleå idag:) Mycket skönt att bryta den där jobbiga trenden. Men värst är väl ändå Frölunda som åkte på fjärde raka förlusten :P mohahahaha. Ingen Daheln effekt där inte!
Imorse gick ja och simmade, va lite tungt och mycket folk idag men te slut blev de en km iaf. Sen gick ja en tur på stan då ringde Marita så vi tog en luch på Amigo blidde blandsallad för min del. Efter de va de raka vägen de jobbet, gick skit bra idag och smörgås tårta fick vi också:)

Ingen som har sett mig i tidningen än eller? :) Berätta isåfall.

Nu ska ja kolla över priser på jaktradio och se vad de blir för modell.
Undrar vad för trämning ja ska utöva imorn :p har ju blivit värsta dukti :p
Cioa
Älskar dig Robin!

Lessen, arg, besviken orden räcker inte till...

Nej tyvärr är det så¨nu och jag vet inte riktigt hur ja ska smälta det här eller vad ja ska göra. Det är ett stort problem som tar på min kropp och själ. Varför finns jag här egentligen...
Det är mycke som snurrar där uppe, många funderingar, är det värt det eller inte? kommer det att vända till ngt bra? Kommer jag snart trivas? Får jag en känsla av att det även är mitt? Ja listan kan göras lång om det behövs. Men efter regn kommer solsken heter de va? Får hoppas på det då.
Nog om detta strunt pratet antar jag...
mammsen åker till Linköping imorn för operation så jag hoppas för hennes skull att det blir bra och vänder till det positiva nu. Ja blickar iaf fram emot älgjakten de är min höjdpunkt för hösten också har elitserien dragit igång. Men färjestad har åkt på två förluster så hoppas de vänder där också :)
Imorn ska ja iväg och simma före jobbet.
See you tomorrow:)

Tacos och nya gardiner.

Har då jobbat förmiddag idag och fortsätter me de hela helgen. Gick väl sisådär på jobbet dåra, en lång och lite extra vrång dag tror jag.... Men kom hem och fick till slut upp Robin. Före  de så beställde ja nya gardiner från Laredoute. Kommer bli skit snyggt det vet jag! :) Men sen ringde mamma och fråga om ja skulle beställa ngt från jotex, hmm Emma säger aldrig nej :p
Sen ble de tacos te käk, mkt gott!
Nu har Robin slocknat i sängen tror ja :(
Ja som vill umgås och va lite social.
Så ja underhåller mig me Ensam mamma söker på tven.
CIOA!

Kunde inte slita mig.

Nej precis... kunde inte låta bli att kika in en sväng innan jobbet. Hade ju sådan väldigt kurva på besökarna i förrgår. Hmm vad var det som va så intressant då tro?! Berätta gärna för mig.
Usch och fy för förmiddags helgen på jobbet vill verkligen inte. Robin är ledig och ja måste jobba. Typiskt.

Ikea och polisen.

Ja som sagt jag och mamma åkte till karlstad idag för att handla mat. Och så givetvis en tur på Ikea. Köpte lite små prylar mest bara... typ " bra att ha" saker :) Sen va vi och kollade efter extra ljus till bilen så har hittat nu kosta dock 2300 eller runt där. Är inte de dyrt?! jaja... måste ha de ute på byggden iaf.
Sen blidde de Willys och handla mat, mycket mat :) tycker de är skönt om de är välfyllt i kylen så man inte behöver småhandla en massa. Kanske mer ekonomiskt också?
Sen var jag upp till Polisen när ja kom tillbaka till Arvika, skulle lämna in ansökan om vapnet. Får se hur de går, pappans handstil va inte den vackraste :P

Nej dags att få upp Robin ur sängen.
See you later.

Varm, mörk och röhet!

Gissa vad det kan vara?! Jo min dusch jag tog förut. Så underbart att släcka ljuset, kanse tända några levande ljus och sen dusch så varmt det bara går. Va ångor i hela badrummet sen :P men underbart vilken avkoppling.
Dagen idag då... jo gick upp vid nio tiden åkte till Fjöle för att ta oss en tus i skogen. Fick in två hundar i min lilla jordgubbe och åkte upp över vägen. Börja med den värsta uppförs backen av dom alla men de va de värt. Hjälp vad svamp vi hitta idag :) Två stycken stora backar till slut. David fick tillome ta fyrhjulingen och komma upp för avtömmning .
Och vad hände precis före hemgången då?! Jo fy för fan alltså, ena hunden rullar sig i människo skit och ni jägare som har upplevt de här vet hur vidrigt det är Eller hur? Som tur va hjälpte pappa mig tvätta Dolly. Och det blev en lång promenad hem för hon fick inte åka i bil iaf.
Efter det har vi lagat mat, har varit me mamma och handlat lite. Och sen bara slöat i soffan.
Imorn bär de av te Karlstad men blev lite avskräckt nu när ja läste om att det skett ett mord på parkeringen vid köpcentrat.Usch inte trevligt....
Jobbångest till max redan:S
Trött så nu intar ja sängläge:)

Älskar dig Robin!
Åh just det imorn drar Färjestad igång härligt!!!!!:D

Tupplur efter maten

Åh gudars så skönt det var! Tog mig en liten lur efter maten,och jag undrar varför är det mkt skönare att sova i soffan?!
Fick väldigt god mat, köttfärsås och spagetti me massa gott i. Sen såg vi på en film på 3:an. Nu har Robin åkt till jobbet. Väldigt tråkigt att sova själv men  så äre tyvärr. Tror nog ja ska försöka gå upp i tid imorn också så ja kan gå i skogen. Får väl se när ja somnar ikväll.
Hjälp vad ja längtar tills jakten ska bli oerhört kul. Ska bara få i ordning helt på rummet hos Pappa. Ska ha grejer överallt med tanke på de inte finns plats här. Vill inte att mina nya saker ska bli förstörda av fukten i källaren. Hoppas det blir någon ordning på de till slut för ja vill ju också ta del av det. Känns inte riktigt så nu....
Men vad gör man inte för kärleken
*Love You Darling*

kantarell tur och grävlingjakt

Imorse åkte jag och mamma till Fjöle för att gå i skogen, vi drack lite kaffe och så innan sen tog vi med hundarna och gick vägen upp. Sedan bar de iväg uppför vill ja lova. Men vi hitta två korgar svamp iaf, va ute 3 timmar. Gott att bränna lite och få frisk luft. Hundarna jaga lite också, tyvärr fel djur va en gävling när jag väl smygit mig fram, men de hade kul ändå tror jag.
Sen åkte jag hem och duscha och nu lagar Robin spagetti och köttfärsås, mumms.
För övrigt vet jag inte vad som händer.
Skicka in till rixfm ngn tävling som man kunde vinna sin dröm grej. Håller tummarna iaf för att de kan gå vägen.
Finns en risk ja åker till Fjöle imorn också lite frisk luft och motion har ingen dött av:)

Dålig...

Usch va ja måde illa när ja kom hem i morse spydde så det stod härliga till. sen har ja mest bara haft ont i magen och varit hängig. Blödde näsblod också av ngn konstig anledning.
Igår så va vi på jaktträffen, gick riktigt bra för mig till slut men måste kapa stocken lite så bössan passar bättre.
annars hade inte hänt så mkt, gick av mitt skift imorse och skulle jobba övertid inatt men icke.
Imorn ska ja och mamma gå i skogen en sväng ska försöka ta mig upp i tia. :)

En månad kvar nu

Japp, jag och farfar kunde konstatera att det är exakt en månad kvar till älgjakten idag :) Det närmar sig... hihihi
Längtar som bara den men kanske inte så konstigt när man ska få sitta själv me bössa och så..
Var och sköt på banan förut och det gick riktigt bra till skillnad mot förra gången. Idag slog jag tillochmed min far*STOLT*
Annars har de inte hänt så mkt mer, jobbar natt just nu, verkligen inge kul när de är helg och allt.
Imorn är de jaktträffen på banan så de blir de mer skytte.
Precis ätit hamburgare o strip. Gottit.
Herrå

Pustar ut...

Japp, nu kan man slappna av och pusta ut lite grann iaf. Är "lång" ledig, nästan ett helt dygn. Sen väntar 4 nätter. Shiit kommer va helt slut te vecka ja.
Idag gick ja och mamma på stan en sväng, tog en fika och tjöta lite. Såg när två stycken från en butiki Arvika sprang ikapp en kille ( troligen hade han tagit ngt) men ja menar får man springa hur långt som helst efter och göra vad man vill?! De liksom bar denna killen över torget och på väg tebaka... Är de rätt verkligen?! Blev lite fundersam när ja såg detta.
Jaja.. har jobbat, hände en olycka idag så Tore fick åka te sjukan och sy. Och ja mitt pucko som blivit känslig för blod på senaste dagar gick dit och skulle kolla. Höll ju på att tuppa av själv av blodflödet :P gudars så dum en kan va :)
Nu ska ja försöka hålle mig vaken så länge de går. har plockat undan disken och startat den maskin :P hoppas de inte stör grannen. Ska se om ja hittar ngn film att se på.
Pusshej
Älskar dig Robin :)

Denna dagen i mitt nya liv.

Japp faktiskt är de sant! Gick upp tidigare idag än va ja brukar bara för att gå till badhuset och simma.
Och te slut kom ja iväg och de va underbart när ja väl kom igång. Simning är fasiken bästa träningen. Man blir inte svett, man anstränger sig utan att känna av det och det förbränner jäkligt bra. Så mer simning lär de bli.
Sen jobba ja första eftermiddagen, bläää... fortfarande inge kul på nederdelen så imorn kanske ja är där uppe och testar layupen om det finns möjligheten till de. Blir rent ut sagt skogstokig där nere, så som de är nu så tänker ja inte acceptera det!
Pappsen fyllde år idag, och jäkla trist man inte kunde va me på släktkalas, men säger iaf stort grattis pappa. Börjar bli gammel man nu 44år idag. :P när kommer krisen tro :) hahah
Nej nu ska ja se på tv lite innan ja intar sängläge.
Bye / E

Nu är det över.

Guuuud så skönt, förmiddagarna är äntligen över! Sover så illa alltså, men varit bästa hittils ändå:)
Trevliga bilturer lär de bli nu när man samåker me dessa pöjkera:P haha skratta så ja hade kramp förut. Men dagen på jobbet va riktigt skrot. Tore körde på mig me trucken, ja va mest bara förbannad på allt. (med anledning)
Sen sov ja nästan 2 timmar när ja kom hem, underbart!:) Va hos mamma och drack kaffe sen köpte ja och robin pizza.
skönt att få sova länge till morgonen iaf.
Usch har räknat ut vad min jägarexamen +allt ja måste köpt kostat. Wow ( shiiiiit) vilken summa. Tur ja är rik då :D

Trötter...

Gäääääsp....
Usch vad trött jag är, dessa förmiddagar på jobbet är inget för mig iaf!
Igår så laga ja potatis&kött me vitlökssmör och bearinese sås:) Så blir
god matlåda idag:) Efter de kom Marita över te Arvika och vi drack kaffe småprata lite.
Sen va ja me mammsen så hon fick handla lite . Inte långt efter de intog ja soffläge, gick o la mig
halv elva ungefär sov som en stock me nya täcket :)
Nu äre dags att åke te jobbet,
Herrå / E

Summering av helgen.

Ja igår då bar de iväg te Filipstad, köpte lite korv ( brännvin& älg), kryddor och havrebollar .
Sen efter det så åkte ja te Fjöle o gick i skogen för Robin behövde ändå sova lite. Vi kom väl inte åt ngn älg men hundarna gjorde.
Blev ett vin glas lite korv, vindruvor och chips igår kväll och en mysig film.
Idag gick ja upp vid sextiden och åkte ner te Fjöle. Tände i pannan hos pappa och farmor. Sen kratta äpplen, gjorde kaffe & frukost. Farmor och Farfar blidde glada.
Ja & pappa gick te skogen ingen älg idag heller. Men sen kom farfar & david o sa de stod 6 stycken vid sjön. Och dom skulle Emma få fart på :P haha. Och om ja fick de eller ja nästan iaf, fick bada också. Högt gräs och ett mega dike gjorde mig väldigt blöt och frusen resten av dagen... Men kul vare.
Älg möte sen, fick skapliga pass. Ska snart lägga mig. Börjar jobba imorn.... SUCK!

Tidig morgon...

Ja vad gör man uppe såhär tidigt en lördag morgon egentligen, jo ja mamma robin och Charlie ska åka på filipstads marten så kallad oxhälga :) Blir nog mkt trevligt.
Igår va de lite små kalas me smörgås tårta och äppelkaka va trevligt som bara busen.... sen såg vi på en väldigt rolig film ngt i stil me old school hette den tror ja :P Inte så bra koll...
Imorn gäller de då är det älgjakts möte i Fjöle, ska dra pass och så Wiieee spännande. ( Vissa tycker nog ja är helt galen men okej) :)
Ikväll blire nog ett vin glas eller två men inte mer för då kan man inte sätta sig i bilen dagen efter. ( alla vet nog vid de här laget vad ja syftar på :P :)

Skepp ohoj gott me oboy..
Älskar dig Robin!

Äntligen lite ledigt!

Jo nu är man lång ledig då ( 4 dagar). Tog en extra natt me vitt så är väldigt trött och sliten i kroppen ska bli skönt att koppla av nu under helgen. Ska nog ta mej en tur i skogen sen i kvällninga. Sen imorn ska vi äta smörgås tårta eftersom Robin fyllt år, fast vi fick smörgås tårta inatt också så. Jätte gott, vitt slog nämligen tre rekord natten före.

På lördag åker vi antagligen till filipstad på marten, och om ja hinner ska ja skjuta på banan igen måste verkligen öva nu om vi inte kan åka dit själva då vill säga.
Pappa kommer hem ikväll också så vi får beställa jaktradio till mig, de är det enda som saknas nu sen är min utrustning fulländad, förutom några småsaker bara ( bra att ha saker).
Söndag är det jaktmöte så då ska vi dra pass, spännande och se vad man får :)) Ja gillar ju inte de där me pass men nu när man sitter själv och me bössa blir de nog en annan känsla likson. Men inom några år ska ja också va hundförare!

Herrå.

Glömde berätta

Att nu har jag och Robin varit tillsammans ett år :)
Har varit en underbar tid och det blir det framöver också ...

Kolla passlinjen och skjutit på banan.

Ja då var helgen förbi nästan. Har ju jobbat eftermiddag så inte varit så mycke annat än jobbing då förutom igår lördag.
Ja gick upp halv sju ( :S) för att åka till Fjöle och gå igenom passlinjen. Min grupp hade fått göksbol dåra. Så vi kom iväg och hade me lite fika men jäklar vad varmt de blev till slut.
Kom väl tillbaka strax efter elva, åt lite gröt och smörgår hos farmor sen så åkte ja och Anne till Värmskog och sköt på banan. Gick inge vidare faktiskt så vill dit och träna ensam och med ngn som hjälper mig osv. En omgång blev visserligen jätte bra så de kommer nog så småningom. Känner lite lätt panik eftersom älgjakten börjar om dryga månaden.

Imorn ska ja skjutsa mammsen och uträtta lite ärenden sen får vi se vad som händer :)
Cioa

RSS 2.0