Tur te karlstad

Vi tog oss en tur till Karlstad efter ja slutat jobba dåra. Köpte mestadels bara mat men de behövs de också. Kika lite på annat men hitta verkligen ingenting så ska kika på internet istället nu om man lyckas bättre där.
Gick ganska bra idag på jobbet, tyckte de flöt på bra och va lättjobbat hela tiden. Men de är väl tack vare Tore som underhåller mig eller står ut me mig dag ut o in :)
Annars har de inte hänt mkt, är trött som busen så tar nog inte lång tid innan ja sussar.
Gonatt

Vanlig vardag igen...

Tillbaks till den vanliga vardagen igen med jobb, äta, städa och sova nu då.  Men har gått bra, för en gångs skull har ja fått sova ganska bra speciellt igår. Märkte aldrig när Robin gick till jobbet så de är bra. Hoppas de fortsätter så, fast imorn får ja sova länge :)
Igår dola ja hemma lite, fick i ordning på de nya saker och de blev väl bra! Käka lite kyckling o wok. Somna strax efter tio så de hände inte mkt.
I måndags va ja hos Malin o klippte av mig väldigt mkt hår, inte så många som sett de men, gjorde även slingor.
sen i eftermiddag ska ja o Mamma åka te karlstad och handla lite käk o gå på stan :) Se om ja hittar ngn mer persent till min älskling också han fyller år till veckan.
Cioa dags att dra te jobbet...

Tillbaks från Stockholm

Ja jag hitta hem igen tack och lov. Nej då så illa var de inte men gudars va stort allt va och nytt. Lite jobbigt att ta sig från A till B måste ja erkänna. Men är hur nöjd som helst , jätte bra boende och sen kommer ja ju hem med jägarexamen :) De va ju själva grejen BAh. Amen liksom dåra så har vi skjutit hela dagen asså så ja börjar bli blå på axelbn dåra... haha stockholmska är inte min grej men de va mycke alltså va  bah liksom sådär....

68 utav 70 på teorin så de är ja väldigt nöjd med !

Men som man säger hemma är alltid bäst!
Har saknat Robin så himla mycke ja fick sova i deras husvagn dåra och hjälp va tomt de va när man skulle sova. Van att ngn ligger breve o snarkar eller håller om en ibland bägge dåra :P haha
Nej ska sova nu så ja kommer upp i tid imorn. Inte vända fel dygnet nu när ja ända varit uppe före sju de andra dagarna
Skriver mer imorn om hur de va då.
Emma. *nästan 08 nu *

Imorn åker jag

Japp imorn åker ja till Storstaden då, varit i stockholm två ggr i hela mitt liv förut så de ska bli intressant. Tåget går vid halv tre så får inte sova så länge, har lagt i ordning de mesta sakerna. Nu spörs de va de blir för väder då... Så mkt skitgrejer ja måste ha med, regn jacka och typ stövlar o sådär..
idag va vi i Charlottenberg och hämta broders skridskor, sen tog vi en tur på köpcentret så köpte ett par nya mjukisbyxor ( puma) och just de på Bugsport hitta ja en skitsnygg skinnryggsäck. Mamma fixa lite bättre pris på den så ja kunde inte låta bli, plus ett par gummistövlar. Efter de va ja o Robin te jysk och hämta ut bordet o stolarna. Tro de eller ej men allt gick in i min lilla bil samtidigt :) Sen blidde de Pizza från Amigo och bara slöa framför tven. Ska göra sista natten nu sen ledig eller ja ska ju iväg så..
Blir nog inte mkt bloggande under helgen.
Cioa

sliten i kropp och själ

Jo måste åter igen erkänna att ja blir ibland helt orkeslös och matt på nå vis. Känns inte alls bra. Tror ja ska kosta på mig lite massage och så framöver och se om kroppen må bättre då. Annars då? Jo vars... gick upp vid elva idag med sen fixa ja ärenden på stan, prata me mammsen en sväng och återigen te Fjöle före jobbet. Men givetvis så glömde jag resväskan ja ska låna av Farmor så måste åka dit imorn kväll innan sistan jobbpasset för denna period.

Blir lite stressigt imorn, ska till Charlottenberg och hämta brorsans nya skridskor sen te Arvika och försöka få hem nytt köksbord o fyra stolar från jysk. Hur ska ja få in de i min "stora" bil tro?! Å ingen dragkrok har ja heller.
Usch va riktigt nära på smälla en råddjur på vägen hem nu, känns inge bra me alla dessa djur som ständigt är efter glava vägen. Olyckan är nog inte långt borta egentligen. Borde köra mer försiktigt

Nej nu måste ja läsa ut boken ja har kvar
Cioa

Känns inge vidare

Att åka till stpckholm och gå en intensiv kurs och inte vara riktigt 100 förberedd eller ja de är man väl aldrig. Hade inte dom varit på semester hade ja kunnat läst mycket mer innan men fick böckerna i onsdag så inte lätt att hinna med när man jobbar skift dessutom. Ska iaf läsa klart viltboken snart.

Åkte te Fjöle i förmiddags innan ja skulle te jobbet, bara för att Robin skulle få sova. Satt hos Stina en sväng och prata lite, sen hos Farmor och prata lite där. Käka lite sen va de dags att jobba igen. Men jäklar vad ja sov inatt då, mer än tolv timmar. Va väl för att ja sov så dåligt i helgen antar jag. Hörde inte ens när Robin kom hem i morse ju.. har nästan aldrig hänt förut. Imorn måste ja verkligen hämta ut tågbiljetten så ja inte glömmer de.

Kommer bli en intressant helg i stockholm iaf :)

Lättad...

Ja det är precis vad ja är, för Agneta har blivit min ängel. Hon har fixat jätte bra boende till mig i stockholm. Så nu kan ja pusta ut, har letat hotell och vandrarhem. Men ska man behöva betala 500kr/natt för ett vandrarhem? Tycker ja är skit dyrt.
Men nu har det löst sig, underbart. Behöver jag inte oroa mig om de längre. Så allt är klart, tågbiljett bokad, boende fixat, betalt avgiften.... nu väntar bara det svåraste: Att klara det! Känns som ja har press på mig:/ vad händer om jag inte klarar teorin? Ja må¨ste erkänna att jag inte läst så mkt men ska försöka nu de sista dagarna här.

Äntligen är det slut på förmiddagn, imorn blir de till och sova ut. Ska se klart på en film sen ska ja läsa om viltet i skogen och så :) Kul... :)
Cioa

Sååå himla trött

Ja fy tusan, har inte sovit såhär dåligt på länge, inte bra att jobbar förmiddagen! Gick riktigt dåligt på jobbet också, robotarna krånglade rejält. Men skönt de bara är en förmiddag kvar. Så ja kan få sova ut. Sover ja inte bättre inatt vet ja inte vad ja gör.
Igår va vi ute o gick en sväng, en timme faktiskt. Ska försöka gå sen också. men tror inte ja får med Robin.:S
sitter och fryser, fick nyss köttbullar och makaroner. känner mig lite små hängig med beror nog på att ja nyss låg o halv sov en stund.
undrar vad man ska hitta på nu?!
Ide´ngn?....

Tur i oturen.

Ja som sagt idag fick jag åka till Karlstad för att hämta ut mina böcker till jägarskolan. Tog mamma med mig eftersom hon kan gatorna i den stan bättre än mig. Och vi hitta så ja körde fram och vände och parkerade längs gatan mitt emot där det låg. Och ja ställde mig längst fram vid korsning nästan. ( liten bil tyckte jag) och precis när ja backar intill kommer en dam och gå förbi mamma säger lite försiktigt vad var de för kvinna? de stod solstatrfik på... Ja svarar lugnt äh de va en trafiklärare säkert. Går in och pratar med killen och de drar ut lite på tiden osv... precis när ja kommer ut är mamma på väg ur bilen. Så ja frågar vad hon gör?! Längre upp på gatan vid en bil stod denna samma kvinna som vi såg när ja gick in och bara stirrade på oss. Mamma berättar då att hon kommit och ställt sig vid bilen så mamma fick öppna och då säger hon kvinnan alltså det är lite kort här! ( med otrevlig och hemsk attityd) Vaddå för kort svarar mamma? Ja ni står för nära korsningen.  Mamma som inte har körkort då blir ju lite irriterad för honkan inte alla trafikregler. Men denna "hemska" kvinna gjorde inget mer än tala om hur många meter de skulle va sen gick hon och stod vid sin bil i 10 minuter och stirrade!
Puuuhhh inga böter! Skönt...
sen åkte vi te fjöle och målade, gjorde klart en vägg iaf. Sen skulle vi ta en tur i skogen men de gick inte bra för då kom farbror Åskar och gick runt oss så vi knalla te bilen och satt på verandan och lyssna o kika. Ganska mysigt med åska tycker ja. På behövligt avstånd! :P
sen har ja läst ut en av sju böcker så de tar sig.
Dags för sängen :)

A great day

Ja faktiskt tycker jag att dagen har varit bra, har ingenting att gnälla över! Åkte till mammsen för att titta på fotboll, sänkte att Robin skulle få sova. Och som ja skrev så trodde ja på seger och ja faktiskt så vann vi mot Kanada så nu blir de match mot Tyskland. ( = goodbye?) Eller?
Sen efter de väckta ja Robin och vi åkte till Fjöle och satte de sista som va kvar med vävbiten så nu tar det sig. Imorn ska jag måla första omgången. Men före det måste jag till Karlstad och hämta ut mina jägarböcker för nu ska det äntligen bli av! Helgen den 22-24 augusti ska ja gå intensiv kurs i stockholm. Underbart! Ja iallafall så när vi kom hem igen så fixa ja käk, pasta och bacos med lök och paprika blandat me chili/lime sås. Det gick ner så jag antar robin gilla de också... han gick inte te kocki iaf. sen så hade vi lite myspys och umgick för de blir de ju inge av med minaersterande lediga dagar nu, *gud va ja verkligen inte gillar dataspel* suck...
thats life i guess?!
hoppas på bättre tider!
nej ska sova så ja kommer upp i tid imorn.
Cioa

Shopping in big town

Idag har ja och mammsen varit i Karlstad och bränt pengar. Fast de mesta gick till mat så blev inget slösande iaf. Köpte nya skärbrädor och en tillbringare de va väl det som inte va käk liksom. annars har de verkligen inte hänt mkt, Robin gjorde stekt falukorv och makaroner när ja kom hem sen åkte ja till mamma och satt där nästan resten av kvällen för Robin satt bänkad framför sitt dataspel... *boring*
Imorn ska ja se Svergies avgörande match i fotbollen hoppas hoppas nu då. Fast jäkligt synd Jossan missar, lite favvis för mig det. Hur tror ni det går? Ja tror stenhårt på seger jag :)
sen ska vi te Fjöle och göra klart de sista med väven så ja sen kan börja måla och sådär...
få klart skiten ngn gång liksom :P
Ska försöka lägga mig i tid inatt så ja inte vänder dygnet helt fel... inge kul o börja med tre förmiddagar te helgen då och så har man ställt in sig på vaken natte tid. Ganska duktig på de ja, första förmiddagen är riktigt hemsk!

nej Sex and the city och msn som gäller nu :P
Cioa

Nyvaken....

Eller inte riktigt gick upp för en timma sedan. Sen fixa ja ägg till frukost, gottit men ja äter inte gulan :P
Robin ligger i sängen och har jobb ångest tror ja :P själv så ska ja inte iväg och jobba sen, min kropp säger vila! Även fast man inte behöver slita te max så gör ja ju det. Men blir så när alla inte jobbar...

Undrar vad man ska hitta på idag då tro? tvätta lite kanske :(

orkeslös o hängig

Är precis vad ja är så orkade inte mer än 3 timmar på jobbet sen åkte ja hemöver. VA lika bra det för ja va inte mkt te hjälp där. Kroppen vill inte som ja riktigt, kanske kan bero på att man jobbat som en galning på slutet så lite längre ledigt är nog välbehövligt nu kan ja tro.
Sitter o väntar på att Robin ska komma men han verkar dröja...

Går av på mitten

Ajaj buff. har ont i hela kroppen tror jag. Handleden och ryggen är värst så vetr inte om de går att jobba? Då blir de bara mer överasnträngt än nu, som ja antar de är. Ska ringa och få tid fr massage och se om de kan hjälpa lite. Handleden går inte göra ngt åt men ryggen kan ju bli mjukare iaf. Har varit en jobbig vecka på jobbet så de är nog därför de tar på krafterna.
Va i fjöle igår och umgicks med min far lite grann, vi gick te skogen och jäklar vad svamp vi hitta då, mer än en halv ica kasse på bara en liten stund! Shiit. va helt svett ja. Sen såg vi på en ny jaktfilm som va suverän. Fick faktiskt lite stämning för en stund. Längtar så grymt mkt till oktober. Bara ja får åka till Stockholm på kurs så vore de bra också. Men då får ja ju sätta mig på en sån förbannad passpåle :P :)

de får räcka för stunden...

Torsdag 7/8

ja då var den normala vardagen tillbaks igen med jobba, äta och sova då. >För de är nog de enda ja gör känns de som när 7-dagars perioden är igång. Gör sista eftermiddagen idag sen väntar tre nätter. Har lämnat in ledighetsansökan för oktober så kom ja på att ja bara augusti ut sen så vet ja ju faktiskt inte. Men har nog skött mig ganska bra tror ja så de ska väl inte va några problem?! :)
Usch har tagit stopp hemma i fjöle också men målning och allt annat ska verkligen försöka göra klart de till veckan så de händer ngt iaf. Vill få ordning på grejerna och tavlor liksom. Eftersom de inte finns plats tillde här så vill ja had e snyggt hemma hos pappa även fast ja inte är där så mycket och ser grejerna :(
Ett beslut måste tas och det snart!

Back in town again.

Trött o sliten, brinner i fötterna och med mycket mindre pengar kvar så är jag faktiskt tillbaka i Arvika. Åkte i fredags vid halv tolv, va framme i ullared prick klockan fyra. Shoppa loss där en sväng sen åkte vi tillbaks mot göteborg för att hitta hotellet. Efter många om och men, heta diskussioner och tjafs så kom vi fram. Trött o sliten så låg vi bara på hotellet på kvällen.
Upp sen för frukost buffe, tänk om man kunde få de varje dag, ägg, bacon, korv äggröra, pannkakor fil, youghurt musli,flingor fem olika sorters pålägg och massa mer., UNDERBART!
Sen drog på iväg på nordstan och övriga butiker vi hitta. Köpte faktiskt inte så mkt tro de eller ej. Gick tillbaks til hotellet och sen bestämde vi oss för Liseberg, regna som bara den när vi gick dit men väl inne på Liseberg så kom solen fram o de blev riktigt varmt. :) Gick längs avenyn hem sen på kvällen.
Idag söndag så åt vi frukost, checka ut och sen åkte hemöver, tog en sväng på Ikea också. Där hitta ja nya kudda som passa perfekt till överkastet.
Imorn börjar vanliga skiftgången igen så nu väntar två helger på Scanmodule, typiskt.
Herrå!

RSS 2.0