Grillat lamm och kyckling.

Jäklar vad nice de va. Fick grillat lamm och kyckling spett på jobbet. Sallad bröd och lite småsaker till också va så jäkla perry alltså. Inte lite gott också, aldrig ätit lamm förut men det smaka riktigt bra vill ja lova. Rocky va verklig duktigt på grillad och så. Sen var det en jätte god krydda som dom tydligen kallade smoke?! Någon som vet vart man får tag på de tro? TELL ME! Jaja de va nog de enda positivt om jobbet kändes som allt gick åt fanders. Var så varmt i fabriken så nästan svimma ibland ju Snacka om sexigt när alla gick där dyngsvetta:P ohoh...eller INTE!

Nu är det nätterna kvar bara sen ledig 3 dagar bara för vi ska ha kurs en dag sen jobba de 7 ordinarie så känns lagomt kul detta. Inte så jätte långt kvar till Semestern så får väl stå ut ändå. snart får ja väl min bil också ska man behöva betala dyr jäkla bensin också sicken dret alltså . Tycker de är alldeles för dyrt. Sen har miljöbilspremie pengarna tagit slut så nu kanske ja inte får dom heller, TYPISKT!!!!!!

Sliten i kropp o knopp

Var en hel del att göra på jobbet en som va hemma och en som gick hem strax före lunch så vi va lite få på slutet men vi kämpa o slet ända! En ny som vi håller på att lära upp stencool och störtskön te max iaf. hehe gott me sådana gubbar i packen :P

Annras då inte hänt så mkt. va på stan o tog en fika men fick inte ngt av de ja ville så blev besviken. Nästan allt va slut, dålig planering i de fina sommarvädret ju! :) Kikat efter en garderob o lite små saker. Sen bara slappa en massa. Aningen skönt me sovmorgon imorn Wiiiie :) Ska iväg och säga upp lägenheten också.

Bye

TRÖTT!!!!!

Shiit va ja är trött nu då. Känns som ja sovit jätte konstigt inatt somna strax efter elva ordentligt. Va när Robin gick. Sen vakna ja alldeles svett och i panik och trodde ja vart vaken hela tiden. Efter de svårt att somna om o så... Tur de är eftermiddags pass två dagar nu så kan man sova lite längre iaf. Ska verkligen försöka gå ut o gå senna och köra lite blommor tror ja.
Nej dags att åka te jobbet snart!
Hade i Bade

Bara 6 dagar kvar

Att jobba nu för den första är avklarad! Gick väldigt fort och de flöt på ganska bra. Aningen typiskt att de blir typ 3-4 fulla pallar samtidigt bara sen står man där utan något att göra....
Förbredde maten direkt ja kom te robin, skala potatis rullar och stekte biffar och skar lök. Så te slut blidde de färbiffar potatis me löksås. Blev ätbart iaf:)
Annars har inte hänt mkt, hämtat lite grejer hos mig bara. Vill verkligen få ordning på allt detta o komma igång med packandet så de liksom blir gjort men har ingen extra energi till de tyvärr. Sen nästa vecka är vi lediga 3 dagar bara för de är kurs ena dagen. Så töligt den hamnar på en period då vi är lediga bara 4 dagar egentligen. Men men....

Upp tidigt imorn extra tidigt för att ja ska ta kort på jobbet då kan man inte se ut hur som helst :p hehe

thats it. Cioa

Trött och jobbångest!

Vill inte gå upp såhär tidigt, usch vad trött jag är.Men somnade ganska tidigt ändå igår,
typ strax efter nio kanske. Men aldrig kul när klockan ringer 05.00 gääääääsp!
Nej dags att göra sig i ordning te jobbet dåra. Förmiddagarna brukar gå ganska fort ändå.
Blire biffar potatis och löksås senna .- Mumms:)

Hurtig på morgonkvisten.

Jo faktiskt så gick ja upp i tid i morse och gick en promenad på 1.5 timme. Känner mig riktigt dukti faktiskt dåå.
Bara att man fortsätter såhär då. Och går nästan varje dag alltså, lite svårt när man jobbar eftermiddag iofs.
Har gjort slingor på broder idag men gick inte så jätte bra alltså blev ingen skillnad så vi får göra om de :P pröva även på mig men syntes ingen skillnad på mitt ljusa hår heller. så nu får vi ta till mörkare krafter hihi.
usch har ångest, vill inte jobba imorn så skönt och va ledig ju. Gaaah jobba 7 dagar är 3 nätter till helgen så är lagomt dö till måndagen antar ja.

Amen herrreeeeguuud asså

18:e plats. PINSAMT Svergie.... suck stånk o stön

Karlstad = shopping

Ja, mammsen och broder drog till Karlstda idag för att göra stan osäker.
Först en sväng på stan, köpte en väska, vattenflaska me kylanordning haha och lite små saker.
På ikea hitta ja plastpåsar ( bra och ha) flyttkartonger så nu kan ja börja packa iaf.
Sen lite smått o gott där också.
Köpte även Tobak till vattenpipan i karlstad så vi teströkte lite frampå kvällen.
Ja och mamma gick en sväng för att lulla runt husen, inte lite spionori.  Är faktiskt lite spänd på husvisningen som är den 3:e krockar givetvis med tatueringen så måste boka om det!

Annars inte hänt så mycket lagade lite tacos förut. Försökt att komma på en lösning med möbler men jag ger upp får köra hem allt till pappa. Men hoppas ju inte att de ska behöva stå i kartongerna allt för länge... De spörs.

Fredag kväll tillbringad bland mygg och knott

Ja de är precis vad ja gjort de fick åka med broder på fotboll I ås inte lite långt ute i skogen de väl. Ja o mammsen tog en tur på köpcentrat när de värmde upp. O fy satan va mygg och småknott de va där mitt ute i skogen. Va precis som dom kapat trädena och grävt till en fptbollsplan mitt i ingen stans haha

Imorn karlstad som gäller! SHOPPING!!!!!!!!!!!

Torsdag

Ja då hade man skapat en blogg då, alla andra har de så var ju tvungen att fixa de ja med .
Är för tillfället ledig från jobbet, så skönt alltså för de känns efter 7 dagar ska ja lova.
Va ner till Fjöle idag och fixa, dola lite åt Pappsen, blev så fint sååå. Klippte gräset och städa typ. Var och prata med farmor en sväng.

Ska säga upp min lägenhet nu sista Maj, får vi se hur det blir sen då. Känns mycke jobbigt och behöva köra hem de msta av mina saker till pappa och ställa ner dom där. Det får ju liksom inte plats hos Robin tyvärr men någon gång i framtiden får ja väl plocka fram dem igen förhoppningsvis!

Går och väntar på min splitter nya bil också som ja får i Juni, satan va skönt de ska bli då! Gottit...


Kommer bli perfekt för mig!

RSS 2.0