Dagen innan.

Ja som barnen väntar på julafton så väntar jägarna på älgjakten. Dagen innan består av leta kläder, fixa, ladda och ljuga en massa.:) Och inga undantag i Fjöle vill ja lova. Förutom att ju äldre de blir desto mer frossa och hysteri blir det.
Men vi har snacka och tagit vår traditionella tippning av vem som skjuter först. detta kanske låter jätte konstigt för er "storstadsbor" men tro mig detta är livet. Det är en skön stämning, man träffs inte bara för att jaga älgen utan sköna gubbor och även en  del gummor hos oss njuter av allt runt om. Är det fint väder och solen skiner så är det bara ett plus i kanten. Man sitter där på sitt pass och lyssar efter grenen som går av eller knaket inne i buskarna. Ibland är det enda man hör fåglarna kvitter, eller en hackspätt brukar också alltid finnas i närheten.
Ja mina kära läsare Älgjakten är mer än detta. Det kan innebära sura damer i hemmet, en grinig chef för att du ber om ledigt och mycket mer där till. :)
Nej man får inte klaga iaf, för vi sitter där frivilligt och av egen vilja. Och mig veterligen så finns det en enorm vilja för att få komma ut på årets första älgjakt!
Med dessa ord säger ja på återseende med resultat.
Man hoppas ju att stortjuren kommer.
/ EMMA.- en riktig pangbrud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0